Got that glitter on my eyes


I går var det Halloween med spøkelser og hekser og skrekkfilmer på TV, og på lørdag var jeg Ke$ha som kjørte rundt i en handlevogn. Men før den tid gikk jeg på butikken og kjøpte meg et gresskar. Jeg skulle nemlig forsette jeg min ikke-eksisterende gresskarutskjæringstradisjon. Og det så litt slik ut:

1. Bordet ble dekket med skolenotater jeg veldig gjerne ville se dekket i gresskarinnvoller, og gresskaret plassert på bordet.


2. Jeg begynte med å skjære et pent/veldig ujevnt hull i toppen som var stort nok til å få hånden min nedi. Og for å si det slik: Gresskar er penere på utsiden enn på innsiden.3. For nå begynte nemlig den deilige oppgaven med å skrape ut all innmaten til gresskaret. Her er det mange sleipe tråder som klinger seg fast i gresskarhuden, og også en del ganske store frø. Jeg brukte en skje til å skrape trådene av veggene med og hånden til å ta ut selve innmaten. Yum. Flaks at jeg ikke hadde noen manikyr å ødelegge.4. Etter at mesteparten av innmaten var borte, sa jeg meg fornøyd. Jeg skal ikke putte noe lys i det uansett, så jeg gadd ikke være så nøye (det er grenser for hvor mye gresskarinnmat man gidder å skrape ut klokken tre om natten). Nå var det på tide å skjære ut fjeset. Her hadde det sikkert vært en god idé og ha noe som lignet på en skarp, ikke alt for stor kniv på kjøkkenet mitt, men det hadde jeg altså ikke. Jeg brukte en vanlig spisekniv istedenfor.


5. Voila! Møt Mr. Dean. Han er veldig glad, elsker mørket, og har sprayet seg med hårspray for å få den flotte tanen han har på bildene. Er han ikke vakker?


Gjorde du noe gøy på Halloween?

10 spiser syltetøy:

Rikke said...

Jeg brukte Halloween på å gjøre matte og spise opp all godteriet før småungene kom (ok, kanskje ikke helt sant det siste der...) Jeg husker vi gjorde slik med et gresskar på barneskolen. Det var ganske morsomt. Så er det ganske greit med et nytt innlegg fra deg.

Nøve said...

Stilig! :D

Anonymous said...

så kult:) eg bruke halloween på jobb og migrene...

Mynte Valkyrje Poirot, said...

Cute! :D
(Burde det ikkje stå handlevogn..?)

Ja, eg hadde ein veldig fin Halloween som du var del av på laurdag, og det var pretty damn cool på museet i går.

Nora said...

Oj oj hun blogger igjen! Superkult gresskar, jeg skulle også lage det men så ble det aldri tid..:( Jeg drakk øl og kledde meg ut istedet, la bilder på fb hvis du vil se mine vakre kostymer:)

Vutarie said...

birte: jo, skal være handlevogn. skjønner det ikke, men jeg er helt ordblind når det kommer til det ordet, skrev det feil på fb også ._.

nora: ja, jeg så :D

Mynte Valkyrje Poirot, said...

Ja, eg såg det. :P

Hanna said...

jeg hadde den rødeste parykken i hele verden med djevelhorn på. (se bilder på facebook - jeg var veldig elegant. uh). og dagen etter hadde jeg ikke mer stemme igjen. guess that says most of it.

vi kjøpte et gresskar, men det står fortsatt urørt i vinduskarmen. :p

Lady Netta said...

Haha, det var kjempekult! Jeg vurderte å gjøre det samme, men det ble visst ikke noe av merker jeg. Jaja, neste år! :)

Anonymous said...

Wow, du fikk det til ordentlig bra! Har aldri klart det der. Kanskje jeg ikke har nok tålmodighet. Bare kanskje.
Jeg drakk rødvin og var kledd ut som noe som skulle ligne en.. vampyr. Eller noe. Var litt usikker.