We sure killed all the pain


I dag - og i går for den saks skyld - har jeg hørt på Lua av Bright Eyes på repeat, og jeg har fått hybel aka hele verden og alt mulig stress du kan tenke deg er løftet av skuldrene mine. The reasons all have run away but the feeling never did, og jeg kan se på Comic Con-videoer fra 2008 på youtube uten å ha skyldfølelse, og mamma tråkker inn og ut av rommet mitt og funderer på hva det skal bli når jeg har tatt med meg sakene mine og dratt til Bergen. For nå skal jeg virkelig dit, til regn og brygge og pingviner - pingviner som ikke vet at jeg befinner meg der i det hele tatt. Men det spiller jo egentlig ingen rolle. But me I'm not a gamble, you can count on me to split.

Har det skjedd noe fint med deg i det siste?

I finally got a place to live in Bergen, and it feels like the weight of the world just got lifted off my shoulders.

6 spiser syltetøy:

Oda said...

vi sees vel da? bergen here we cooome.

Nøve said...

Wee! :D

Jeg føler det skjer fine ting med meg hele tiden. Men NY toppet vel det meste.

Mynte Valkyrje Poirot, said...

Bergenpower!
These days jobbar eg stort sett, så det har ikkje skjedd noko særleg, men når eg treng noko å smile over drar eg tilbake til møtet med David og Zoë, eller tenkjer på kor mange fine menneske som kjem til å vere i Bergen til hausten og at eg kanskje ikkje kjem til å vere like einsam.

rikke said...

grætz me leilighet, 'a! bergen er en kulkul by, og jeg vil så veldig gjerne flytte dit. du har vel ikke en sovesofa til låns, eller?

fine ting? erh .... jeg har fått noen superduperfine venninner, endelig kommet inn på en skole (i dag, faktisk!) og ehm. ja. det er det. hah.

Lady Netta said...

Fin bart! Gratulerer med hybel, det blir sikkert bra og skummelt og morsomt og nytt! :)
Fine ting... Det er sommerferie! Fåkke blitt mye finere enn det? ;)

Ingrid Ping said...

and i know you have a heavy heart, i can feel it when we kiss!

og du skal til bergen. :O så rart! :D