A borrowed car


Iron & Wine synger om død og kjærlighet, og jeg har sluttet på jobben, sagt ha det for siste gang, trukket adganskortet mitt for siste gang, og gått ned trappene for siste gang, bare for å måtte komme tilbake og snike meg inn og gjøre det hele en gang til. Det er for så vidt ok det altså, for nå skal jeg sove og hvile i mange uker, og så skal jeg begynne på o-det store universitet.

Men det tenker jeg ikke på nå, nå tenker jeg bare at jeg ikke skjønner hvorfor naboene har laget et hull på slutten av hekken sin så de kan titte inn i hagen vår, og på at jeg bør slutte å se på Supernatural. "What part of 'vampires' don’t you understand?" Men det vil jeg jo ikke. Men jeg bør. Ja, nei, kanskje? Huff, det er så vanskelig å være paranoid og tv-slave på en gang, men jeg skal vel overleve det også. Og i mellomtiden kan jeg drikke hjemmelaget milkshake, og leve på jordbær. For det gjør jeg, jo. Lever på jordbær altså.

Hva lever du på?

I've had my last day at work and is looking forward to summer vacation before starting university, and I'm wondering whether or not I should continue to watch Supernatural.

17 spiser syltetøy:

Guro said...

sv: JEG VET!!! SERR!! eheheh

Hva skal du studere på universitetet? Blæh, jeg vil bli ferdig på vgs. Nå.

Jeg lever på smil, neglebrød og knekkelakk. Nei, vent. Omvendt.

Vutarie said...

guro: vet ikke om jeg har kommet inn enda, men sannsynligvis noe som heter språk og interkulturell kommunikasjon. som er om språk og kommunikasjon for det meste, tror jeg :P

charl8e said...

Sv: takk takk! Det er rart å tenke på at det egentlig er ferie nå, men det er fordi det er helg kanskje... og at den ferien egentlig ikke har begynt ;)

Lady Netta said...

Det hørtes godt ut å slutte på jobben :D Derfor jeg ikke gidder å jobbe :P
Jeg skal også begynne på universitetet! I hope. Men vi skakke gå det samme da. Og sjansene for at vi ser hverandre er temmelig små (det er så utrolig mange tusen folk der!). Sånt må jeg si til meg selv når jeg finner ut at folk skal til samme sted som meg. Scary. Hihi

Lady Netta said...

Sv: Åja, jeg trodde o'store universitet var i Oslo jeg ;) For der skal jeg, nemlig! Men da er nok sjansene for at vi møtes mindre gitt :P

Nøve said...

Wee, universitetet! Jeg lever på å glede meg til NY. lol

susanna said...

He he, høyres ut som om du har mange tanker i hodet på ein gang. Eg liker den engelske oversettinga di, kort og konkret :-P

Eg like kaffi eg, så syns ikkje det gjer noko :-)

oluffen said...

Hva skal du studere? Høres digg ut med ferie. Personlig jobber jeg hver dag helt fram til skolestart nå.. :P

oluffen said...

Edit: Tulla, fikk svar på andres kommentar ja.. :P
Min venninne studerte det samme. Sluttet etter noen måneder.. :P

DREA said...

Hehe, jaaa, det var en fin dag! Og ja, pannekaker er noe av det beste en kan spise. :D

Åh, skulle ønske jeg også kunne leve på jordbær. Hadde jo vært superkjekt og digg. Istedenfor lever jeg på yoghurt, sjokkomelk, vann og middagsmat.

DREA said...

Hehe, jaaa, det var en fin dag! Og ja, pannekaker er noe av det beste en kan spise. :D

Åh, skulle ønske jeg også kunne leve på jordbær. Hadde jo vært superkjekt og digg. Istedenfor lever jeg på yoghurt, sjokkomelk, vann og middagsmat.

Vutarie said...

oluffen: haha, vi får se om det samme skjer med meg :P

Anonymous said...

Jeg lever på smoothien moren til bestevennen min lager. the BEST

Mynte Valkyrje Poirot, said...

Å sjå på seriar er aldri feil.

Jordbær <3

line aurora said...

åh, det er så deilig å slutte på jobben! var så deilig å slutte i slutten av mai at jeg ikke gidda tanken på sommerjobb haha.

så heldig du er som kan leve på jordbær. blir litt for dyrt for min del å skulle leve på det. koster jo 39 kroner på nærbutikken! jeg lever for det meste på egg og kjærlighet, ganske enkelt.

Vutarie said...

line: aah, jeg vet :D superduperdigg. og jeg lever jo ikke BARE på jordbær da, men er eneste maten jeg behøver å kjøpe selv, så da er 40 kroner ok :P selv om de var 30 i dag!

julie aida said...

i had, hihihihi <3 takk!